Detective Conan Hungary (dconan-4ever) rajongói oldal
Detective Conan Hungary (dconan-4ever) rajongói oldal
Detektiv Conan a tv-ben!^^

Pro7Maxx

2019. Január 18. Péntek 20:15 Detektiv Conan 11. Fim: Die azurblaue Pilatenflagge

 PREMIER! ÚJ RÉSZEK!

2018. Október 22-től hétköznap 18:25-kor Detektiv Conan V. évad  (334-436 ep)

 
Bejelentkezés^^
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
DConan-4ever^^

Menü /Köszöntő , hírek és egyebek/

Köszöntő

DConanNews (Hírek bővebben)

DCH fb rövid hírek előzményei

DConanNews 2015 (Hírek bővebben)

DConanNews - Az év előző hírei (2009-15)

Egyéb hírek bővebben

Várható megjelenések

Beszélgetünk (Interjúk)

Vendégkönyv

Magamról

Oldal szabályzat


DConan-4ever Menü

Anime-ismertető

Film-ismertetők

Live-Action

Epizód-lista

Songtexte/Dalszövegek

Szereplők

Párkapcsolatok

Kapcsolat vonal

Szinkronhangok

Idézetek

Érdekességek

Képtárak

Fanartok

Fanficcek

Cosplay

Gosho Aoyama élete és művei

 
Számláló^^
Indulás: 2007-05-04
 
Csevegő^^
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Detective Conan Music
 
Mennyi az idő?^^
 
DConanNews 2011

 

2011.December 23.: Detektiv Conan filmek újra az RTL 2-őn:

Az RTL 2 csatorna vezetősége nemrég bejelentette , hogy 2012 január 15-től vasárnaponként reggel 06:35-kor mind az összes 13 Detektiv Conan film újra képernyőre kerül.

 

 

(RTL 2: 2012. Január 15-től vasárnaponként 06:35 Detektiv Conan Filmek 1-13)

 


2011. December 14.: Újabb mangakötet megjelenése Japánban:

Japánban megjelent a Meitantei Conan 74. mangakötete. A legújabb kötetében  pedig Conan és Sera együtt megoldják a gyilkosági ügyet. Késöbbiekben kiderül, hogy Sera lány és Ranék osztálytársa lesz. Továbbiakban pedig a következő fejezet egy vázáról és egy macskáról szól. Ayumit elrabolják , de Conan megnyugtat minket és Ai-t is, hogy nem a Fekete Szervezet áll az elrablás mögött, hanem valaki más.Ekkor a váza alatt megcsörren Ayumi mobiltelefonja, amit a tettesek raktak oda. Agasa telefonjáról küldtek egy üzenetet azzal a  kérdéssel, hogy találjanak meg nekik egy macskát.Szóval a történet még izgalmasabb lesz. Továbbiakban pedig Heiji és Kazuha látogatóban mennek Tokyoban és ott újra összetalálkoznak Conannel, Rannal, Kogoroval és Seraval. Az ügy kezd egy kicsit kibontakozni , mert Camel valahonnan ismerheti Serát.

 

 

 


2011. November 30.: Detektiv Conan december 5-től a VIVA Tv zenei müsorán:

Detektiv Conan anime sorozata újra a képernyőn december 5-től , már a VIVA Tv német kereskedelmi zenei csatornáján. Az anime  esténként minden 7köznap lesz látható  duplarészekkel az elsőévadtól. Mind a 4 évad képernyőre kerül , mert korábban az RTL 2 müsorán volt látható az anime évadjai.Összesen 333 epizod kerülki  képernyőre. Az új részeiről viszont  továbbra is nincs hír.

 

(VIVA Tv : 2011. December 5-től 7köznaponként 18:30 ,19:00 Detektiv Conan)

 


2011. November 19.: Megvan a Detective Conan 16. film cime  , a bemutatási ideje és a története:

Akkor  végre elérkezett a nagy pillanat a Detective Conan 16. film. Már a múltkor emlitettük , hogy a  film fociról fog szólni. Múlt vasárnap jelent meg a Detective Conan 16.  filmnek a posztere , ahol a képen a Detective Boys tagjai láthatóak rajta. A film hivatalos cime: ,, The Eleventh Striker,, vagyis a Tizenegyedik csatár. A bemutatója 2012. április 14-én várható. A történet: Kogoro egy relytélyes hivást fog kapni ahol , természetesen egy kód van , s ha az  nem lesz megfejtve , akkor bizony valahol bomba fog robbanni. A bomba valahol itt a focipályán lesz elrejtve , ahol majd a focibajnokságot fogják rendezni. További infók a filmről hamarosan!!!!:D

 

 

 

 


2011. November 8.: Újabb mangakötet megjelenés Németországban:

Németországban megjelent a Detektiv Conan 71. manga kötete. ,,A tartalomból: Az első fejezetben ,  Chiba első szerelméről szól , aki majd a késöbbiekben 13 év után találkoznak újra. Chiba segitséget kér a Detective Boys-tól , akik aktivan el is válalják a feladatott. Egy titkos üzenetet  kell megkeresniük és megfejteniük. Vajon Conan és a többiek megtalálják azt a titkos üzenetet? És miről szólna ez a titkos üzenet? És a  további fejezetekben pedig  , Kogoro , Ran és Conan meghivást kapnak Londonból , ahol jó maga Professor Agasa is rész vesz az utazásban. Londonban egy sorozat gyilkos szedi össze az áldozatai-t és a következő áldozat egy híres teniszezőnő lenne és , de vajon Conan meg fogja tudni akadályozni a gyilkosságot? ,, A kérdésekre választ kaphatunk , ha elolvassátok a fejezetek részeit.,, A londoni ügyes fejezetei folytatásos lesz és a legizgalmasabb ügyei pedig a következö mangakötetében látható. A  következő mangakötet megjenése pedig 2012 tavaszán várható.

 

 


2011. November 2.:Mégsem lesznek újrészek: Az RTL 2 vezetősége nemrég bejelentette , hogy mégsem lesz újrészekkel a Detektiv Conan cimű animesorozata  a német kereskedelmi csatornáján. Bár 2010 decemberében  a Facebookon a MyPokito részlegében lájkolni lehetett azzal a feltéltellel ,  ha eléri az 5555. lájkot akkor talán  jövőre jöhet újrészekkel  az anime , de mégsem.:(


2011. Október 19.-Japán: Megjelent az első teaser a Detective Conan 16.filmhez

Bár igaz , hogy a Detective Conan 15. filmje még nem jelent meg dvd-n és Blu-ray-en ,  de október  14-én viszont megjelent egy pármásodperces Teaser a Detective Conan 16. filmről. A történet fociról fog szólni , de többet nem igen mondhatok. Folytatásként a félperces trailer decemberben várható és a teljes trailer pedig jövő februárban lesz majd látható. A Detective Conan 16. filmjének a bemutatója továbbra is csak jövő áprilisban várható Japánban.^^

 


2011.Október 7.:Németországban megjelent a Conan vs. Kaito Kid külön kiadású speciális mangája:

Ma hivatalosan megjelent Németországban a Conan vs. Kaito Kid speciális mangája. Ez az első külön száma az EMA kiadó által. A különszám tartalmazza a Conan és a  Kaito Kid összecsapását a fejezetekben. A manga külön számában az elöző manga kötetek  fejezeteikből lettek válogatva.

 

 

 

 

 


2011. Szeptember 17.: Japánban megjelent a Meitantei Conan 73. mangakötete:

A tartalomból: Újabb bünügyekben lehetünk szemtanúi. A szenilis felesége egy fenyegető levelet kap az illetőtöl, hogy a születésnap alkalmával megfogják öni. Annak érdekében, hogy kivizsgálhassák az ügyet és újra Kogoro-ra bizzák és reméljük, hogy sok jó megoldására kapunk választ. A következö fejezetekben Ran késöbb jön haza és ezért nem tud vacsorát fözni Kogoronak és Conannek. Döntésükre elmennek egy étteremben , ahol a késöbbiekben gyilkosság történik. A fejezetben egy újabb karakter fog majd elő bújni akit Sera  Masaminak hivnak. Az ő segitségével is megoldoknak az ügyek. Késöbbiekben Sera is csatlakozik a csapathoz és közben pedig  egy újabb túszejtésre és egy gyilkosságra lehetünk szemtanúi.

 

 

 

 


2011. Szeptember 8.: Detektiv Conan 70. mangakötet megjelenése:

Németországban megjelent a Detektiv Conan 70. manga kötete. A tartalomból: Detective Boys újabb kihivása Kaito Kiddel szemben ,  aki most újabb bejelentést tesz közzé egy levélben. A következö fejezetben pedig Heiji és Kazuha egy kutya démon leleplezésére  készülnek  , de ehhez segitségül hivják Conant , Rant és Kogorot. És a nyomozás nem történne meg Yamamura nyomozó segitségével sem. Újabb izgalmas ügyek és megoldhatatlan rejtélyek. Ezek várnak ránk  a legújabb manga kötetében.

 

 

 

 

 


2011.Szeptember 5.: Új ending Mai Kuraki-tól:

Szeptember 3-án ki jött a legújabb Detective Conan 40. ending Mai Kuraki-tól a ,,Your best friend,, cimmel. Gyors váltás történt , mert ugyebár az elözö 39. endingje augusztus 20-án jött ki. Eddig Mai Kuraki vezet a zenei ranglistán , aki legtöbbször énekelte el a Detective Conan openingjét és az endingjét.

 

 


2011.Augusztus 22.: Végre ki jött a Detective Conan igazi legújabb opening és ending:

Augusztus 20-án végre ki jött a Detective Conan igazi várva várt legújabb openin és az ending. Igaz mi már tudjuk , de  akik még  tudják akkor újra elmondom. A  32. openinget továbbra is Garnet Grow énekli , Misty mystery,, cimmel és a 39. endinget pedig B'z-től hallhatjuk ,, Pirglim,, cimmel.

Szeptembertől pedig újabb ending várható. :D

 


2011.Augusztus 6.: Mától Kaito Kid augusztus és új  Conan opening és ending (össze válogatva):

Mától augusztusban Kaito Kid hónap van. Emlitettem az elöző frissben a Kaito Kid új részeiről ,  mellyel ma mutatták be a második részét. Következő része 1 hét múlva látható. Augusztus 17-én pedig újabb Kaito Kid fejezet fog majd megjelenni. Augusztus 20-án  a 627. részében Conan és Kaito Kid össsze csapása várható újra és a folytatása pedig augusztus 28-án várható. Augusztusban élvezzük ki a Kaito Kid hónapot!

Igaz ma jelent meg a legújabb Detective Conan openingje és endingje. A legújabb openingjét Garnet Grow énekli ,, Misty mystery,, cimmel. Endingjét pedig B'z-től hallhatjuk ,, Pilgrim,, cimmel. Ahogy egyes Conan-es oldalaknál emlitve lett, hogy augusztusban nem lesznek új Conan részek csak augusztus 20-tól. Ez igaz, de viszont az új openingje és  az endigje csak válogatva vannak egyes opening és ending részeiből és úgy mennek most  , hogy csak a Kaito Kid részek lesznek a manga fejezete alapján(ez lenne a Kaito Kid legújabb két részei) , de Conan nélkül. Az igazi openingre  és endingre  augusztus 20.-tól várható!


2011.Augusztus 2.:Augusztusban újabb Kaito Kid részek várhatóak Japánban:

Japánban újabb Kaito Kid  részek kerülnek majd adásban augusztusban. Augusztus 6-án a Kaito Kid 2. része kerül adásban és a 3. része pedig augusztus 13-án lesz majd látható. A részek továbbra is a manga első kötet 4. fejezete alapján készültek el. Reméljük , hogy majd ezeket a részeket  is felteszik  a Youtubra. Folytatásáról viszont nincs hír!

 

 

 


2011.Július 25.: Szavazás és petició a ,,Detektiv Conan Organisation,, profilján  a Facebook közösségi oldalán:

A német Pummeldex.de oldalon nemrég  került fel egy kis hír , hogy  lehet szavazni a Detektiv Conan régi és új részeikre. De leginkább  a szavazás arról szól ,  hogy továbbra is menjen az anime a kereskedelmi csatornáknál. Legtöbb esetben lehet telefonálni és email-t írni. Természetesen ez nem ránk vonatkozik , hanem a németeknél. De mi magyarok mi is azavazhatunk , hogy továbbra is menjen a Detektiv Conan sorozat a német  televiziókban. Akit esetleg érdekelne a dolog akkor a Facebookon megtalálhatjátok a  ,, Detektiv Conan Organisation ,,nevü  profilját.:)

/Forrás:Pummeldex.de/

 


2011. Július 19.:Detektiv Conan anime  sorozat  a (német nyelvü) VIVA tv müsorán is:

Nemrég röppent fel a hír , hogy a német zenei tv csatornán azaz a VIVA - tv -n  is leadják a Detektiv Conan animét  az első évadtól. Korábban az anime RTL 2 müsorán volt látható , de még mindig a csatorna tulajdonában van. A VIVA  tv zenei csatornán az anime időpontja még nincs beütemezve.Viszont az új részeiről  továbbra is nincs hír!

 

 


2011. Június 30.: Új infok a Detective Conan élőszereplős filmsorozatáról:

Szóval az élőszereplős filmsorozat július 7-én kerül , majd esténként adásban a Yomiuri tv-n. Leginkább a sorozat felnőtteknek lesz leadva. A történet 3 hónappal azelőtt játszódik, hogy Shinichi Conanné változott.Heiji karaktere is feltünik majd. Késöbbiekben viszont Takagit és Satot is láthatjuk a sorozatban. Shinichi több megbizást fog  kapni és a sorozatban izgulhatunk a romantikáért is. A sorozat hossza 40 perces lesz.(További fontos részletek a sorozatról hamarosan^^!)

 


2011. Június 17.: Detective Conan 72. legújabb mangakötet megjelenése Japánban:

Japánban megjelent a Detective Conan 72. mangakötete. Fejezetekben éppen a londoni esetről szól továbbra is mindenki örömére a történetünk. Újra láthatjuk viszont Shinichi-t. Újabb bonyodalmak és rejtélyek  , ami persze Londonban fog játszodni az egész cselekmény. Gyilkosságok , rejtélyek és egy szerelmi vallomás Shinichi-től Ran-nak. A következő fejezetekben pedig a Detective Boys újabb izgalmas ügyeit olvashatjuk ki.
 

A következő manga kötet megjelenéséről viszont nincs hír!

 

 

 


2011.Június 9./ Detektiv Conan 69. mangakötet megjelenése Németországban:

Megjelent a Detektiv Conan 69. mangakötete Németországban.  A kötetben újabb történetek és izgalmas tartalmak is találhatóak. A kötetben Conan, Ran és Kogoro egy újabb megoldási ügyben vehetnek rész Yamamura csapatával és igyekszenek egy gyilkosságot megoldani. Ki volt az a alak akit Ran látott , és miért nevezik átok folyónak.? Következő fejezetben pedig Detektiv Boys és Prof. Hirosi Agasaval egy gyógyfürdőben vesznek részt , ahol majd a késöbbiekben egy filmes stábtagjaival fognak találkozni. Másnap reggel pedig gyilkosság történik. Harmadik esetben pedig újabb Kogoros ügy ahol egy édesség gyárban történik egy öngyilkosnak látszó gyilkosság. És az utolsó két fejezetben pedig a Detektiv Boys újabb kalandjait olvashatjuk ki.

A következő kötet megjelenése márcsak augusztusban várható Németországban.

 

 


2011.Június 2./ Animax tv: Újra képernyőre kerül a Conan a detektiv  az első  egész estés film:

Június 25-én szombat este 21:20 perckor újra képernyőre kerül a Conan a detektiv első egész estés film az Animax-en. Tavaly decemberben volt az első filmnek a  premierje és egy kicsivel megnőtt a film nézettségi alánya is. Sajnos nem igen lehet tudni, hogy a Conan a detektiv anime sorozat és a film folytatodni fog-e majd a késöbbiekben  , mert nem igazán szerepel az Animax tv idei programjában.

(Animax tv: 2011. Június 25. 21:20 Conan a detektiv - Bombák a felhőkarcolóban)

 


2011.Május 21./Japán: Detective Conan élőszereplős film sorozat indul idén nyáron:

Shonen Sunday vasárnapi kiadásában nemrég bejelentették, hogy a  Detective Conan  anime  és az élőszereplős filmek után júliustól élőszereplős film sorozat lesz majd látható a Ytv-en. Csak annyit erősitettek meg, hogy még az átalakitások még folynak. A sorozat 3 hónappal ezelött  fogjátszodni, ahol  Shinichiből még nem lesz  kisgyerek. Shinichi , Ran és Kogoro lesznek majd a főszereplői az élősorozat változatában. Most már krimiként élvezhetjük majd az eseményeket  A sorozat körülbelül 40 vagy 45 perc  lesz. Hogy hány részt fognak leforgatni azt viszont nem erősitették meg. További részletek még várhatóak a sorozat kapcsán.

 


2011.Május 13./Újabb Conan film megjelenése Németországban:

Mától megjelent Németországban a Detektiv Conan 14. filmje dvd-n és Blu-rayen! A  film hivatalos cime németül ,,Das verlorene Schiff im Himmel,,. Már tudjátok, hogy április 28.-a helyett , de megkésve inkább május 13-ra tervezték a filmnek a kiadását. Ha minden jól menne akkor a terveik szerint a következő évben talán megjelenhet a Detektiv Conan 15. filmjének a dvd kiadása is.

 

 

 


2011. Április 30./tt van a Detective Conan legújabb 31. openingje:

Meglepetésünkre megjelent a Detective Conan 31. legújabb openingje B'z-től. Mint már sejtitek, hogy eredetileg az opening leginkább a londoni esetről fog szóni , ami látható lesz hamarosan. Mint már látjátok bizonyiténként ez a kis kép , ami részlet az openingben egy Bing-Ben nevü torony óra látható  ahol Shinichi és Ran található rajta. Márcsak pár hét és hamarosan láthatjuk a londoni eseményeit is. Elfelejtettem az opening cimét B'z-től. A dal cime nem más mint  ;;Don't  Wanna lie,,. Remélem elnyeri majd a tetszééseiteket az új opening és izgalommal várjátok a történetet is. Ahogy mondani szokás: Türelem rózsát terem!

 


2011. Április 17./RTL 2-ön miért késik a Detektiv Conan 5. évadja?:

Az RTL 2 tv csatorna központjában több email-t és telefont kaptak minap a munkatársak , hogy miért nem megy a megígért időpontban a Detektiv Conan  cimű anime újrészekkel? Megkaptuk a választ , hogy már megvannak az  új epizodok , de a szinkronizálás viszont késni fog. Annyi infomárciom van róla , hogy a régi csapat fogja tovább szinkronizálni az animét. De viszont egy gond van! Egyszer kivették az animét a kölyök sávból , de most újra vissza akarják tenni a terveik szerint. Kezdési időpontjáról természetesen értesiteni foglak majd benneteket!:D

 


2011.Április 16.:Ma mutatták be a Detective Conan 15. jubileumi filmet:

Ma volt a Detective Conan 15. jubileumi  filmnek a premierje a Japán mozikban. A film hivatalos cime ,, Quarter of Silence,,(A negyed órányi csend). Még két jó hírrel is szolgálok nektek.

1., Yomiuri tv-ben jövő7en mutatjákbe a 3. élőszereplős Conan filmet  , pár nappal a vetités után.

2., A második jó hír  , hogy jövőre jöhet a Detective Conan 16. film a mozikban. Részletek hamarosan!!!!!!

És ne feledjük továbbra is , hogy lassan  15 éve fut a Detective Conan  c. anime Japánban és sok meglepetésben is lesz majd részünk továbbra is.

 


2011. Április 15./Ma mutatták be   a 3. élőszereplős Conan filmet:

Ma mutatták be a Detective Conan 3. élőszereplős(Detective Conan:Levél Shinichi Kudonak) filmjét Japánban. A  filmnek nagyon nagy sikere lett a mozikban. Film alatt pedig kijött a könyv  regény formájában, ami  a film alapján írodott meg. Egyik japán Twitterező szerint hosszú kigyó sorok álltak a regényért. Ha minden jól sikerül akkor talán hamarabb kiadják Dvd-n is a filmet. Holnap pedig este 19:00-kor kerül mozikban a Detective Conan 15. filmjének a premierje. Tv-ben pedig holnap lesz látható a Detective Conan 14. filmje Japánban este 18:30 perckor.

És pedig jó hír a németeknek: Április 29-én jelenik meg dvd-n a Detektiv Conan 14. film.

 


2011.Április 13./Új ending:

Április 9-én szombaton hirtelen változás történt és megjelent a Detective Conan 38. ending Breakerz-től. Az ending szám cime: “Tsukiyo no itazura no mahou” . Az új openingje viszont április vége felé várható.

 

 


2011.Április 8.: Az élőszereplős film bemutatója , megvan a filmnek a dal előadója és egy különleges etective  regény Japánban^^:

Yomiuri tv nemrég bejelentette , hogy az élőszereplős filmnek a dalát egy különleges lány csoport énekli majd. Gondolom a DREAM együttest már ismeritek , föleg az Inuyasha egyik endigjét énekelték el. Szám cime meg van a DREAM-tól ,, To you,, cimmel. Detective Conan 3. élőszereplős filmnek a bemutatója április 15-én este 19:00 órakor kerül bemutatóra a Japán mozikban.

E követően pedig április 16-án a Detective Conan 15. film kerül bemutatóra.

Meglepetés minden Detective Conan rajongóinak , hogy Japánban április 15-én piacra dobnak egy újabb különkiadású Detective Conan regényt , ami 720 yenben kerül majd az könyvesboltokban. :) Nem is beszélve , hogy nem képregény ,hanem olvasni való regény ami a film alapján készült írásban is leadni^^"!

 

 


2011. Március 1./RTL 2: Szomorú hírt kell közölnöm nektek, hogy április 26.-tól az RTL 2-ön a 7köznapi délutáni rajzfilmblokk megszünik. Mint már észrevehető lett , hogy már nagyon kevés animáció filmeket adnak le a csatornán. Indok : kevés a nézettség , nincs elég pénz az új évadokra , és már nem igen nézi a korosztály a nekik szólo animációs filmeket. A csatorna vezetősége inkább úgy döntött ,  hétvégenként 4 órás rajzfilmblokk lesz helyette. Tervek szerint amit továbbra is adásba marad: Pokémon, Naruto Shipunnden, Gormiti , Yu-Gi-Oh! 5DS , Digimon , Tom and Jerry Kids. Még két új animét is terveznek a hétvégére. Hogy mi lesz a Detektiv Conan animével ,mert ekkor derült ki, hogy új részekkel várható az anime. Ami persze nem szerepel a gyerek rajzfilmblokkjában!:( Természetesen továbbra is fogok frisst hozni nektek az RTL 2  tv csatorna müsor változásáról.

 


2011.Február 25./Conan a detektiv: Február 28-tól az Animaxon újra leadják a Conan a detektiv anime sorozat első évadot 7köznaponként. Ugyebár , ha jól sikerülne akkor talán van rá esély , hogy leadhassák a második évadot az Animaxon. (Animax tv: 2011. Február 28-tól minden 7köznap 20:50 Conan a detektiv I. évad)

 


2011.Február 21: Megjelent a Detective Conan 71. mangakötete Japánban. Izgalmas fejezetek és történetek várnak ebben a legújabb kötetben. Következö manga kötet megjelenése tavasz vége felé várható.


 

 

 

 


2011.Február 15.: Új élőszereplős film új főszereplői:

Detective Conan 15. Jubileumi alkalmából elkészül a legújabb 3. élőszereplős film Japánban. Shinichi és Ran karaktere fog változni , de új szinészekkel. Új szereplők is feltünnek majd a filmben. Shinichit Jumpei Mizota(21) játsza majd , Rant pedig Shiroi Kutsuna (18). Hogy mi lesz a legújabb történet , majd csak a napokban derül ki.

 

 


2011. Január 10./Új opening és ending:

Detektiv Conan 15. jubileumi alkalmából megjelent a 30. opening és a 37. ending. Nyitódalát Caos Caos Caos énekli ,, Tear drops,, cimmel.  37. záródalát pedig nem más , mint , Hundred Percent Free énekli ,, Juugoya crysis ~ kimi ni aitai~,,  cimmel.^^

 

 


2011. Január 6./15 éves lett a Detective Conan anime: 15 éves lett a Detective Conan anime. Nem is beszélve a filmeiről sem. Ebben az évben jön ki a 15. jubileumi filmje. 2011-ben sok jót igérgezik nekünk ez az év. Sok izgalmas történetek várhatók és újabb fordulatok. De inkább ez legyen a meglepetés. Boldog 15. Születésnapot kivánok a Detective Conan animének. :)

Még egy jó hír! Gosho Aoyama kis film szerepet vállalt egy kedvenc krimi sorozatában. Rögtön igent mondott a felkérésnek. Csak pár percig láthatjuk az Aibou cimü krimisorozatban.

 

 


Detective Conan Friss 2010 - az év elöző frisshírei

Detective Conan Friss 2009 - az év elöző frisshírei

 
Videó ^^

Detective Conan 57. ending 

 
DConanNews /Hírek/^^

Ha még több hírre vágytok , akkor továbbra is kattanjatok ránk a facebook-os oldalunkon!:)


2019. Január 15. 

Hírek , megjelenések röviden összefoglalva Japánból -->KATT IDE

2019. Január 6.

Technikai próblémák merültek fel a rendszerben , igy a mai napon a mai hír közzététele elmarad. A jövő7en , nem sok időnk lesz géphez jutnunk , de jövő7 után viszont egy kis rövid össze foglalóval jelentkezünk. :)

2019. Január 5. 

Új menű részleg az oldalon 

--> DCH fb rövid hírek előzményei

2019. Január 2.

Detektiv Conan filmek januárban újra a Pro7Maxx-en. 

A részletekér-->KATT IDE

2018. December 22. 

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES KÖVETŐNKNEK! :) A szerkesztők: Shinichi és Sora 

2018. December 21.

Elérhető a 23. filmnek az első hivatalos trailere LINK ITT

 
Multimédia menü^^

Zeneletöltés (mp3)

Mozgó Avatarok

 
Linkek^^

 
Akikre klikkelhettek^^
 
Szavazás^^
Ki a kedvenc diák nyomozód?

Shinichi (47 / 60%)
Heiji (10 / 13%)
Sera (21 / 27%)

Szavazatok száma: 78

Létrehozás időpontja:
2016-04-12 18:34:53

Szavazás lezárva:
2017-11-16 18:42:53


Lezárt szavazások
 
WebSate Infó

Oldal neve: dconan-4ever

Téma: anime, manga

Anime: Detektiv Conan

Főadnim: Shinichi

Társadmin: Sora (2017. március 10.- )

Akiknek sokat köszönhetek az oldal építéséhez: Ay, Misztina, Likörci, Aru-chan, Kamilla és Kumiko-chan 

Hírek forrása (német website oldalak): detektivconan-new.com és pummeldex.de 

Javasolt böngésző(k): Mozilla Firefox

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték