10:04 Koxolo: Shinichi igazad van hibáztam. Többé nem teszek ilyet és nem hallgatok Enikőre.
19:50 Sora: Magyarul indavideón fent találsz részeket
08:57 Miyuki: Sok a barom nem kell velük törödni. Hol tudnám magyarul megnézni a Conan a detektivet?
23:18 Paula: Nagyon gáz lehet ez az Enikő , ha már ilyrn faszságot leműlvelt veletek. XD Jót nevettem rajta és a paliján! Feldobtátok ezzel az estémet és nagyon jó az oldal!
19:51 Shinichi (admin): de beláttad h milyen Eni és ennek örülők és Soranak igaza van Eniék valóban csinálják meg is érdemlik a sorsukat mind ahányan vannak
19:49 Shinichi (admin): még arról sem tudtok , h Enikő mit hazudott egy srácól még tavaly a bálon azzal vádolta me g őt , h Enivel túl erőszakos volt úgy mond majdnem megerőszakolták remélem tudod Koxi h ő vele nem illik ujjat húzni
18:11 Sora: Azt kért tőled. Bár, akkor már mindent értek. Csak a szülőit nem. Na mindegy. Tényleg örülök, hogy elmondtad az igazat. Eni próbálkozhat, engem lelkileg nem tud tönkre tenni Túl depis vagyok így is szóval, nincs haszna a szavainak
18:10 Sora: Enikőnek bármikor írtam szép költeményeket, nem reagált rá. Sejthetted, mennyire mondtam a magamét, hogy micsoda egy cafka! XDDD Figyelj, Kox... Nem értelek téged. Miért érte meg vele összefeküdni bármiért is? Sejtem, hogy a por van a dologban, igaz?
17:43 Koxolo: Megismernéd , de nem kívánom azokat az élményeket amiket ő okozott.
14:18 Ayumi: De lehet Roland a Bűvős sárkány , akinek sok doboz cigije van.
14:17 Ayumi: Nos, ha képes olyan srác társaságában lenni, aki a Sárkány hercegnek hívatja magát, akkor valóban vannak bajok XD ^^"
12:10 Koxolo: Ez a kurva a bolond barátja Roland által lett ilyen. Igen őt hívják Algosznak. Roland a Sárkány herceg.
12:06 Koxolo: És Ayumi Shinichi exe nagyon bolond. Amiket láttam miket csinál. Fiúkkal össze fekszik. Ha nincs cigije még azt is megkockáztatja szexért cserébe kapjon egyet. Sokan mondják mikor Shinichivel együtt volt nem volt ilyen.
12:03 Koxolo: dolgot amit tőlem kért. Megszereztem amit kért , nem mondhatom meg mit. Törvénybe ütközne. Sora én megbántam amit tettem. Enikő célja az volt , hogy lelkileg tegyen téged tönkre. Nem jött őssze. Erős lány vagy.
12:00 Koxolo: Shinichi Rolandról tudok , nem hinném ő benne lett volna. Enikőnek van egy Ottilia nevű barátnője ő sem egy ártatlan lélek. Ő is zaklatott elégszer titeket. Nagyon durva dolgokat műveltek le. Párszor lefeküdtem vele mert csérebe szereznem kellett oly
10:13 Sora: Mellesleg köszönjük, hogy visszatértél hozzánk és bocsánatot kértél. Én ezt mindig nagyra értékelem
10:07 Sora: Én nem féltem Kokxitól - én is bánom, amiért néha elég szemét módon reagáltam, de tudtam milyen az Eni, így meg sem lepődtem a dolgon.