Detective Conan Hungary (dconan-4ever) rajongói oldal
Detective Conan Hungary (dconan-4ever) rajongói oldal
Detektiv Conan a tv-ben!^^

Pro7Maxx

2018. Február 9. 20:15 Detektiv Conan 10. Film: Das Requiem der Detektive

2018. Január 10-től hétköznap 18:55 és 18:25 Detektiv Conan (II.évad)

 
Bejelentkezés^^
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
DConan-4ever^^

Menü /Köszöntő , hírek és egyebek/

Köszöntő

DConanNews (Hírek bővebben)

DConanNews 2015 (Hírek bővebben)

DConanNews - Az év előző hírei (2009-15)

Egyéb hírek bővebben

Várható megjelenések

Beszélgetünk (Interjúk)

Vendégkönyv

Magamról

Oldal szabályzat


DConan-4ever Menü

Anime-ismertető

Film-ismertetők

Live-Action

Epizód-lista

Songtexte/Dalszövegek

Szereplők

Párkapcsolatok

Kapcsolat vonal

Szinkronhangok

Idézetek

Érdekességek

Képtárak

Fanartok

Fanficcek

Cosplay

Gosho Aoyama élete és művei

 
Számláló^^
Indulás: 2007-05-04
 
Csevegő^^
 
Detective Conan Music
 
Mennyi az idő?^^
 
Beszélgetünk(Interjúk)
Beszélgetünk(Interjúk) : Czető Ádám

Czető Ádám

Név: Czető Ádám

Születési idő: 1995

Foglalkozása: Énekes és szinkronszínész

Conan a detektiv egyik karakterének a szinkronhangja: Conan Edogawa

Az interjút készitette: Shinichi

A kérdések összeállitása: Kumiko-chan

2010.09.10


Shinichi : Ahogy jól tudom, te a Conan Edogawa magyarszinkronhangja vagy. Hogyan választottak ki téged erre a feladatra , hogy te kölcsönzöd neki a hangját?

Czető Ádám: Igen, jól tudod :) A kiválasztás... általában a szinkronrendező szokta kiválasztani a szereplők magyar hangjait. Ha meghallja az eredeti színész hangmagasságát és a hangjának a jellemét, akkor az esetek nagy részében a rendezőnek beugrik egy magyar hang, aki hasonló stílusban beszél, és aki jó lenne a szerepre. Hát... Valahogy így esett rám is a választás.
 
Shinichi:Igaz ez az állitás te még egész fiatalnak elsőként a zenekarrier volt az életed? És nem csoda, mert a hugom egyik kedvence vagy és jól emlékszem, hogy ROSSZCSONTOK volt a nevetek, amikor egy lánnyal kezdtétek el a pályafutásotokat. Pontosabban hogyan is kezdödött el a zenei karriered?
 
Czető Ádám: Legelőször négy évesen játszottam egy színdarabban és körülbeül öt éves koromban szinkronizáltam először, (persze akkor még csak néhány szót kellett mondanom: anya, apa, stb.) de a Rosszcsontok volt az első olyan dolog, ahol énekeltem is. Furcsa volt, teljesen más az énekhangomat hallgatni, mint a beszédhangomat. Eleinte tényleg szokatlan volt, de ettól függetlenül nagyon szerettem és örültem, hogy adódott egy ilyen lehetőségem.
 
Shinichi: És tervezel e még valamit az énekléssel kapcsolatban?
 
Czető Ádám: Most egyenlőre meg kell várnom, amíg teljesen lemutál a hangom, de nagyon szeretek énekelni. Ha lesz rá lehetőségem, akkor természetesen szeretnék továbbra is énekelni.
 
 Shinichi:Czető Roland a bátyád és Czető Zsanett pedig a nővéred. Majdnem az egész rokonság szinkronszínész. Tudsz mesélni róluk valamit? És te csak úgy jött vagy ők ajánlották, hogy legyél te is szinkron szinész?
 
Czető Ádám: Elég érdekes, mert anyukámnak is és apukámnak is hétköznapi munkája van, még csak nem is a média területén dolgoznak. A bátyám volt először, aki szerepelt egy Boci csoki reklámban, viszont a reklámhoz kellett egy utószinkront is csinálni. Mivel abban az időben és most is, nagyon kevés fiatal volt (Roland akkor volt öt éves), ezért megtartották a hangját és később szinkronstúdióról-szinkronstúdióra "vándorolt" a hangja. Zsanett, a nővérem ekkor még csak négy éves volt, ám őt is behívták az egyik szinkronstúdióba és az ő hangját is megtartották és továbbadták. Én igazából csak belecsöppentem ebbe a világba; általában akinek van egy kisöccse, vagy egy kishúga, az jó eséllyel számíthat rá, hogy őt is be fogják hívni, hogy próbálja ki,  milyen a szinkronizálás és ha elég ügyes hívják máskor is.
 
Shinichi:Munka mellet Gimibe is jársz. Van-e szabadidőd?  Mert gondolom a szinkronizáláshoz több munka és idő kell.
 
Czető Ádám:  Szerencsére mostanában a barátaimra is van időm és általában a hétvégéim is szabadok. Tehát van időm pihenni is. Ez valami olyasmi, mintha valamilyen sportot üznék, csak esetleg nem az edzőterembe megyek suli után, hanem egy szinkronstúdióba.
 
Shinichi:Kollégáiddal hogy jösz ki? És a barátaid mit szólnak a munkádhoz?
 
Czető Ádám:  A kollégáimmal igyekszem jól kijönni és persze ott is vannak barátaim. Az iskolában mindig megemlítik, hogy hallottak engem valamelyik filmben szinkronizálni, vagy hogy hallották, hogy a film végén bemondták a nevemet. Persze nem ez a fő téma a suliban, de attól függetlenül jól esik, hogyha néha meg-megemlítik, hogy hallották a nevemet. 
 
Shinichi:Egyébként szereted-e az animéket? Ha igen mik a kedvenceid?
 
Czető Ádám: Megmondom őszintén, nem az Animék a kedvenc meséim, viszont van néhány amit kifejezetten imádtam. Például ilyen a Dragon Ball. Az volt az a mese, amit a legjobban szerettem eddigi életemben, néha-néha most is megnézek néhány részt, és az  valahogy mindig fel tud dobni. Volt egy idő, amikor ha itthon voltam, tuti hogy mindig azt néztem. A Dragon Ball Z-ből mind a 291 részt láttam :)
 
Shinichi: Mesélj valamit, hogy mik a kedvenc hobbijaid és miket szeretsz csinálni?
 
Czető Ádám:  Amit kifejezetten nagyon szeretek, az a Forma1 és a tenisz. Mindkettőt szívesen nézem a tv-ben, valamint az összes sportág Magyar válogatott meccseit megnézem. Legyen az strandfoci, curling, bármi. De persze, nem csak tv-t nézek, szoktam gépezni is és imádok ping-pongozni, de focizni is bármikor van kedvem. A barátaimmal is szoktam beszélgetni, az a legjobb kikapcsolódás. Egy jó kis baráti beszélgetés egy jó forró kakaóval megfűszerezve. Nyammii :)
 
Shinichi: Lányok kedvence lettél! Hogy bírod ki? Gondolom autogrammokat csak jönnek hozzád kérni..... Gondolom, hogy igen. 
 
Czető Ádám:  Igazából nem nagyon szokat autogrammot kérni. A tv-ben csak a hangunkat lehet hallani, esetleg lehet, hogy van aki a nevünket is ismeri, de az arcunkat általában nem szokták ismerni, így nem annyira jellemző, hogy odajönnek az utcán egy aláírásért. A Rosszcsontok-os időkben azért volt rá példa néhányszor.
 
Shinichi: Ha eltelne pár év mik az életcélod? Mik az álmaid? Mi szeretsz lenni, ha nagy leszel? Buta kérdés volt.........
 
Czető Ádám:  Hát... Erre sajnos még nem tudok mit mondani. Nem zárom ki ezt a színészi dolgot sem, de elképzelhető, hogy valami teljesen mást szeretnék csinálni. Még nem tudom. Majd elválik.
 
Shinichi: És milyennek tartod a Conan a detektiv cimű animét? 
 
Czető Ádám: Szerintem nagyon jó! Főleg azért volt jó csinálni, mert olykor például humoros is és néha megnevettetett. Persze ha az életben megtörténhetne, akkor szerintem rég kiderült volna, hogy Conan kicsoda is Valójában,  dehát ez nem az élet, és ez  így szép, ahogy van :)
 
Shinichi: Lányok nagyon sokat kérdezősködnek rólad, hogy a Conan a detektiv-Az első filmjében te fogod majd tovább kölcsönözni a Conan Edogawa hangját? És persze a sorozatot sem hagyjuk ki^^!
 
Czető Ádám:  Sajnos ezt még nem tudom megmondani. Remélem, hogy igen. Bár már változott a hangom azóta, de attól nem bánnám, hogyha én csinálhatnám. Majd meglátjuk, én bizakodom.
 
Shinichi:Örülök, hogy sikerült megtartanom veled az interjut^^! Üzensz valamit a lányoknak? Mert biztatás jól esne nekik^^!!!!!
 
Czető Ádám:  Óóó, sajnos még nincs barátnőm, de természetesen keresem az igazit ^^
 
Shinichi: És köszönöm szépen, hogy megtarthattam veled a rövid interjumat. A közeljővöben sok sikert kivánok neked az életedben^^!
 
Czető Ádám: Köszönöm szépen!

 
Indavideó mini részlege^^

Mai Kuraki - Muteki na Heart 

 
DConanNews /Hírek/^^

2018. Február 9.

Ideiglenesen újra regisztrációvá tettük a chatet az állandó zaklatás és fenyegetések miatt!

2018. Január 27. 

Új részleg az oldalon: dconan-4ever appstore , ami a kezdő lapon található meg (ingyen telepíthető GBA játékok) Részletek a facebook-onLINK ITT

2018. Január 20.

Detektiv Conan filmek februárban is a Pro7Maxx-en -->Hírek bővebben

2018. Január 20.

Kijött a 22. film a második hivatalos posztere -->Hírek bővebben

2018. Január 11.

Megjelent a 92. manga-kötet

 --> Hírek bővebbe

2018. Január 6.

Kijött a Detective Conan 46. op és 56. ending -->Hírek bővebben

 
Multimédia menü^^

Zeneletöltés (mp3)

Mozgó Avatarok

 
Linkek^^

 
Akikre klikkelhettek^^
 
Szavazás^^
Ki a kedvenc diák nyomozód?

Shinichi (47 / 60%)
Heiji (10 / 13%)
Sera (21 / 27%)

Szavazatok száma: 78

Létrehozás időpontja:
2016-04-12 18:34:53

Szavazás lezárva:
2017-11-16 18:42:53


Lezárt szavazások
 
WebSate Infó

Oldal neve: dconan-4ever

Téma: anime, manga

Anime: Detektiv Conan

Főadnim: Shinichi

Társadmin: Sora (2017. március 10.- )

Akiknek sokat köszönhetek az oldal építéséhez: Ay, Misztina, Likörci, Aru-chan, Kamilla és Kumiko-chan 

Hírek forrása (német website oldalak): detektivconan-new.com és pummeldex.de 

Javasolt böngésző(k): Mozilla Firefox

 

Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Legyél te is Farmasi tanácsadó! Antiallergén, természetes kozmetikumok, tisztítószerek. Keress vele pénzt otthonról!    *****    kattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkatt