Detective Conan Hungary (dconan-4ever) rajongói oldal
Detective Conan Hungary (dconan-4ever) rajongói oldal
Detektiv Conan a tv-ben!^^

Pro7Maxx

2018. Október 19. 17:35 Detektiv Conan Maraton 

17:35 Detektiv Conan V. évad (332-336 ep) /új részek)

19:45 Touchdonw ranNFL Magazin 

20:15 Detektiv Conan: Episode ONE 

PREMIER! ÚJ RÉSZEK!

2018. Október 22-től hétköznap 18:25-kor Detektiv Conan V. évad  (334-436 ep)

 
Bejelentkezés^^
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
DConan-4ever^^

Menü /Köszöntő , hírek és egyebek/

Köszöntő

DConanNews (Hírek bővebben)

DConanNews 2015 (Hírek bővebben)

DConanNews - Az év előző hírei (2009-15)

Egyéb hírek bővebben

Várható megjelenések

Beszélgetünk (Interjúk)

Vendégkönyv

Magamról

Oldal szabályzat


DConan-4ever Menü

Anime-ismertető

Film-ismertetők

Live-Action

Epizód-lista

Songtexte/Dalszövegek

Szereplők

Párkapcsolatok

Kapcsolat vonal

Szinkronhangok

Idézetek

Érdekességek

Képtárak

Fanartok

Fanficcek

Cosplay

Gosho Aoyama élete és művei

 
Számláló^^
Indulás: 2007-05-04
 
Csevegő^^
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Detective Conan Music
 
Mennyi az idő?^^
 
Beszélgetünk(Interjúk)
Beszélgetünk(Interjúk) : Czető Ádám

Czető Ádám

Név: Czető Ádám

Születési idő: 1995

Foglalkozása: Énekes és szinkronszínész

Conan a detektiv egyik karakterének a szinkronhangja: Conan Edogawa

Az interjút készitette: Shinichi

A kérdések összeállitása: Kumiko-chan

2010.09.10


Shinichi : Ahogy jól tudom, te a Conan Edogawa magyarszinkronhangja vagy. Hogyan választottak ki téged erre a feladatra , hogy te kölcsönzöd neki a hangját?

Czető Ádám: Igen, jól tudod :) A kiválasztás... általában a szinkronrendező szokta kiválasztani a szereplők magyar hangjait. Ha meghallja az eredeti színész hangmagasságát és a hangjának a jellemét, akkor az esetek nagy részében a rendezőnek beugrik egy magyar hang, aki hasonló stílusban beszél, és aki jó lenne a szerepre. Hát... Valahogy így esett rám is a választás.
 
Shinichi:Igaz ez az állitás te még egész fiatalnak elsőként a zenekarrier volt az életed? És nem csoda, mert a hugom egyik kedvence vagy és jól emlékszem, hogy ROSSZCSONTOK volt a nevetek, amikor egy lánnyal kezdtétek el a pályafutásotokat. Pontosabban hogyan is kezdödött el a zenei karriered?
 
Czető Ádám: Legelőször négy évesen játszottam egy színdarabban és körülbeül öt éves koromban szinkronizáltam először, (persze akkor még csak néhány szót kellett mondanom: anya, apa, stb.) de a Rosszcsontok volt az első olyan dolog, ahol énekeltem is. Furcsa volt, teljesen más az énekhangomat hallgatni, mint a beszédhangomat. Eleinte tényleg szokatlan volt, de ettól függetlenül nagyon szerettem és örültem, hogy adódott egy ilyen lehetőségem.
 
Shinichi: És tervezel e még valamit az énekléssel kapcsolatban?
 
Czető Ádám: Most egyenlőre meg kell várnom, amíg teljesen lemutál a hangom, de nagyon szeretek énekelni. Ha lesz rá lehetőségem, akkor természetesen szeretnék továbbra is énekelni.
 
 Shinichi:Czető Roland a bátyád és Czető Zsanett pedig a nővéred. Majdnem az egész rokonság szinkronszínész. Tudsz mesélni róluk valamit? És te csak úgy jött vagy ők ajánlották, hogy legyél te is szinkron szinész?
 
Czető Ádám: Elég érdekes, mert anyukámnak is és apukámnak is hétköznapi munkája van, még csak nem is a média területén dolgoznak. A bátyám volt először, aki szerepelt egy Boci csoki reklámban, viszont a reklámhoz kellett egy utószinkront is csinálni. Mivel abban az időben és most is, nagyon kevés fiatal volt (Roland akkor volt öt éves), ezért megtartották a hangját és később szinkronstúdióról-szinkronstúdióra "vándorolt" a hangja. Zsanett, a nővérem ekkor még csak négy éves volt, ám őt is behívták az egyik szinkronstúdióba és az ő hangját is megtartották és továbbadták. Én igazából csak belecsöppentem ebbe a világba; általában akinek van egy kisöccse, vagy egy kishúga, az jó eséllyel számíthat rá, hogy őt is be fogják hívni, hogy próbálja ki,  milyen a szinkronizálás és ha elég ügyes hívják máskor is.
 
Shinichi:Munka mellet Gimibe is jársz. Van-e szabadidőd?  Mert gondolom a szinkronizáláshoz több munka és idő kell.
 
Czető Ádám:  Szerencsére mostanában a barátaimra is van időm és általában a hétvégéim is szabadok. Tehát van időm pihenni is. Ez valami olyasmi, mintha valamilyen sportot üznék, csak esetleg nem az edzőterembe megyek suli után, hanem egy szinkronstúdióba.
 
Shinichi:Kollégáiddal hogy jösz ki? És a barátaid mit szólnak a munkádhoz?
 
Czető Ádám:  A kollégáimmal igyekszem jól kijönni és persze ott is vannak barátaim. Az iskolában mindig megemlítik, hogy hallottak engem valamelyik filmben szinkronizálni, vagy hogy hallották, hogy a film végén bemondták a nevemet. Persze nem ez a fő téma a suliban, de attól függetlenül jól esik, hogyha néha meg-megemlítik, hogy hallották a nevemet. 
 
Shinichi:Egyébként szereted-e az animéket? Ha igen mik a kedvenceid?
 
Czető Ádám: Megmondom őszintén, nem az Animék a kedvenc meséim, viszont van néhány amit kifejezetten imádtam. Például ilyen a Dragon Ball. Az volt az a mese, amit a legjobban szerettem eddigi életemben, néha-néha most is megnézek néhány részt, és az  valahogy mindig fel tud dobni. Volt egy idő, amikor ha itthon voltam, tuti hogy mindig azt néztem. A Dragon Ball Z-ből mind a 291 részt láttam :)
 
Shinichi: Mesélj valamit, hogy mik a kedvenc hobbijaid és miket szeretsz csinálni?
 
Czető Ádám:  Amit kifejezetten nagyon szeretek, az a Forma1 és a tenisz. Mindkettőt szívesen nézem a tv-ben, valamint az összes sportág Magyar válogatott meccseit megnézem. Legyen az strandfoci, curling, bármi. De persze, nem csak tv-t nézek, szoktam gépezni is és imádok ping-pongozni, de focizni is bármikor van kedvem. A barátaimmal is szoktam beszélgetni, az a legjobb kikapcsolódás. Egy jó kis baráti beszélgetés egy jó forró kakaóval megfűszerezve. Nyammii :)
 
Shinichi: Lányok kedvence lettél! Hogy bírod ki? Gondolom autogrammokat csak jönnek hozzád kérni..... Gondolom, hogy igen. 
 
Czető Ádám:  Igazából nem nagyon szokat autogrammot kérni. A tv-ben csak a hangunkat lehet hallani, esetleg lehet, hogy van aki a nevünket is ismeri, de az arcunkat általában nem szokták ismerni, így nem annyira jellemző, hogy odajönnek az utcán egy aláírásért. A Rosszcsontok-os időkben azért volt rá példa néhányszor.
 
Shinichi: Ha eltelne pár év mik az életcélod? Mik az álmaid? Mi szeretsz lenni, ha nagy leszel? Buta kérdés volt.........
 
Czető Ádám:  Hát... Erre sajnos még nem tudok mit mondani. Nem zárom ki ezt a színészi dolgot sem, de elképzelhető, hogy valami teljesen mást szeretnék csinálni. Még nem tudom. Majd elválik.
 
Shinichi: És milyennek tartod a Conan a detektiv cimű animét? 
 
Czető Ádám: Szerintem nagyon jó! Főleg azért volt jó csinálni, mert olykor például humoros is és néha megnevettetett. Persze ha az életben megtörténhetne, akkor szerintem rég kiderült volna, hogy Conan kicsoda is Valójában,  dehát ez nem az élet, és ez  így szép, ahogy van :)
 
Shinichi: Lányok nagyon sokat kérdezősködnek rólad, hogy a Conan a detektiv-Az első filmjében te fogod majd tovább kölcsönözni a Conan Edogawa hangját? És persze a sorozatot sem hagyjuk ki^^!
 
Czető Ádám:  Sajnos ezt még nem tudom megmondani. Remélem, hogy igen. Bár már változott a hangom azóta, de attól nem bánnám, hogyha én csinálhatnám. Majd meglátjuk, én bizakodom.
 
Shinichi:Örülök, hogy sikerült megtartanom veled az interjut^^! Üzensz valamit a lányoknak? Mert biztatás jól esne nekik^^!!!!!
 
Czető Ádám:  Óóó, sajnos még nincs barátnőm, de természetesen keresem az igazit ^^
 
Shinichi: És köszönöm szépen, hogy megtarthattam veled a rövid interjumat. A közeljővöben sok sikert kivánok neked az életedben^^!
 
Czető Ádám: Köszönöm szépen!

 
Videó ^^

Detective Conan 57. ending 

 
DConanNews /Hírek/^^

2018. Október 14.

Kijött a 48. Detective Conan opening -->Katt ide...

2018. Szeptember 30.

Hírek innen-onnan és megjelenések röviden összefoglalva -->Katt ide...

2018. Szeptember 18. 

Október 6-án új opening megjelenés várható: dps - Taimurain (48. op)

2018. Szeptember 17. 

Megjelent a 94. manga-kötet  

-->Katt ide...

2018. Augusztus 28. 

Idén ősszel új évaddal tér vissza az anime -->Katt ide...

2018. Augusztus 21.

Japánban elhunyt Ginzo Nakamori japán hangja 

-->Katt ide...

 
Multimédia menü^^

Zeneletöltés (mp3)

Mozgó Avatarok

 
Linkek^^

 
Akikre klikkelhettek^^
 
Szavazás^^
Ki a kedvenc diák nyomozód?

Shinichi (47 / 60%)
Heiji (10 / 13%)
Sera (21 / 27%)

Szavazatok száma: 78

Létrehozás időpontja:
2016-04-12 18:34:53

Szavazás lezárva:
2017-11-16 18:42:53


Lezárt szavazások
 
WebSate Infó

Oldal neve: dconan-4ever

Téma: anime, manga

Anime: Detektiv Conan

Főadnim: Shinichi

Társadmin: Sora (2017. március 10.- )

Akiknek sokat köszönhetek az oldal építéséhez: Ay, Misztina, Likörci, Aru-chan, Kamilla és Kumiko-chan 

Hírek forrása (német website oldalak): detektivconan-new.com és pummeldex.de 

Javasolt böngésző(k): Mozilla Firefox

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human